Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα.

Αποφοίτησα από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Καβάλας με βαθμό απολυτηρίου 20/20 και την ίδια χρονιά εισήχθην μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Υπηρέτησα ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου στα Π.Ι των Ν. Περάμου, Ν. Ηρακλείτσας, Αγ. Ανδρέα και Ελευθερών, καθώς και στο Κ.Υ. Ελευθερούπολης.

Στη συνέχεια, στα πλαίσια της υποχρεωτικής εκπαίδευσης για την απόκτησης της ειδικότητας της Αλλεργιολογίας ειδικεύτηκα για 2 χρόνια στην παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. Καβάλας.

Ειδικεύθηκα στην Αλλεργιολογία στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, με τμηματική εκπαίδευση στα:

  • “Παν. & Αγλαΐα Κυριακού” Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών (Μονάδα Αλλεργιολογίας και Κλινικής ανοσολογίας/Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική)
  • “Ανδρέας Συγγρός” Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων Αθηνών
  • Β’ Πνευμονολογική κλινική Γ.Ν. Καβάλας
  • Τμήμα ανοσολογίας ιστοσυμβατότητας/Κέντρο αναφοράς για τις πρωτοπαθείς ανοσοανεπάρκειες, Νοσ. Παίδων Αγ. Σοφία

Το 2015, κατόπιν εξετάσεων, έλαβα τον τίτλο ειδικότητας στην Αλλεργιολογία (Αθήνα).

Το 2015 συμμετείχα επιτυχώς στις διεθνείς εξετάσεις Αλλεργιολογίας/Κλινικής ανοσολογίας στη Βαρκελώνη (EAACI/UEMS Knowledge examination in Allergology and Clinical Immunology), όπου διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή ακαδημία Αλλεργιολογίας και Κλινικής ανοσολογίας (Certificate of Excellence: Allergology / Clinical Immunology).

Από το 2016 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Καβάλας, όπου εξετάζονται βρέφη, παιδιά και ενήλικες.

Κάθε χρόνο παρακολουθώ πολυάριθμα συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό σχετικά με τα νεότερα δεδομένα στο χώρο της Αλλεργιολογίας και της Κλινικής ανοσολογίας.